accountancy markant

Welkom bij Markant

Elke organisatie ontwikkelt in haar bestaan een eigen karakter. Dat karakter is de reden waarom klanten graag aanhaken: u kiest elkaar toch op gevoel. Het moet vertrouwd zijn, want de accountant is eigenlijk het verlengde van uzelf of uw organisatie. Hij moet u door en door kennen, vanuit u kunnen redeneren. Het één op één menselijke aspect is voor ons altijd de grote drijfveer geweest. En het bracht ons succes.

De laatste jaren hadden wij een hechte samenwerking met Confianza. Dat bracht veel, maar kostte ook iets. De stap naar schaalvergroting zorgde ervoor dat we onze eigen identiteit meer en meer los moesten laten. En daarmee ook onze directe werkwijze. De kop koffie werd een telefoontje, het goede één op één gesprek een e-mail.

Daarom hebben we onze naam eer aangedaan en een markante, eigengereide beslissing genomen. In goed overleg hebben wij de samenwerking met Confianza beëindigd. En vanaf nu zal Markant Accountants terugkeren naar haar oude vertrouwde bedrijfsvoering. Wijzer, verser, gedrevener en vooral omdat Markant weer Markant is. De deur binnenlopen kan weer. Het persoonlijk gesprek heeft weer alle ruimte.

Met vriendelijke groet, namens alle Markanters,

Bert van Zoolingen, Kees Prins en Simone de Jong