WAAR WIJ GOED IN ZIJN

Wij zijn een kleinschalig kantoor op het gebied van accountancy, fiscale en (bedrijfs)economische advisering en administratieve dienstverlening.

Markant Accountants is aangesloten bij Auxilium Adviesgroep. Hierdoor kunnen wij voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn daardoor ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

ACCOUNTANCY

Niemand wil zorgen over zijn boekhouding. Geen probleem: wij pakken uw administratie graag op, waarbij u bepaalt tot waar u er actief in betrokken wordt. Naast verwerking van de administratie verzorgen wij ook de aangiften omzetbelasting en aan het eind van het jaar stellen wij de jaarrekening voor u op.

accountancy markant
markant fiscale advisering

FISCAAL

Niets zo veranderlijk als het belastingstelsel. Zowel op zakelijk vlak als privé. En ons belastingstelsel heeft niet de meest leesbare handleiding. Markant kan de aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, schenkbelasting en erfbelasting voor u verzorgen.

ADVISERING

Bedrijven komen in hun bestaan regelmatig in aanraking met complexe en gevoelige financiële vraagstukken. Dat kan uiteenlopend zijn, van software keuzes tot overnames of fusies. Hoe complex ook: uitdagingen zijn er om opgelost te worden. Markant heeft die kennis in huis.

bedrijfseconomische advisering
estate planning markant

ESTATE PLANNING

Als adviseur willen wij onze cliënt bijstaan in zakelijke en persoonlijke financiële belangen. Wij willen uw ‘trusted advisor’ zijn. Waar (ondernemings)vermogen wordt opgebouwd zien wij het als onze taak met u te bespreken hoe u uw nalatenschap regelt. Het traject dat daarop volgt, de estate planning, vereist grondige civielrechtelijke en fiscale kennis. Ook hiervoor moet u bij Markant zijn.